A laskagomba egy fantasztikus és
ízletes étel, amit könnyedén elkészíthetünk otthon is. A következőkben
bemutatom nektek, hogyan készítsétek el ezt a finom fogást lépésről lépésre.
1. Először is szükségünk lesz friss laskagombára, amit alaposan meg kell
tisztítani. Mossuk meg alaposan a gombákat, majd vágjuk fel őket vékony
szeletekre. 2. Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kevés olívaolajat, majd
adjuk hozzá a laskagomba szeleteket. Süssük őket aranybarnára, kb. 5-7
percig. 3. Ha már szép pirultak a gombák, adjunk hozzá néhány gerezd apróra
vágott fokhagymát és egy kevés friss petrezselymet. Fűszerezzük ízlés szerint
sóval és borssal. 4. Öntsünk hozzá egy kevés fehér bort, és pároljuk még pár
percig, hogy az ízek jól összeérjenek. 5. Végül adjunk hozzá egy kevés
tejszínt vagy tejfölt a gombákhoz, hogy krémesebb legyen az ételünk.
Forraljuk össze az egészet még pár percig. 6. Tálalhatjuk tészta mellé vagy
magában is, friss zöldsalátával kísérve. Remélem, hogy kedvet kaptatok a
laskagomba elkészítéséhez! Ez a recept garantáltan el fogja nyerni az egész
család tetszését, és biztosan hamarosan új kedvenc fogástokká válik. Jó
étvágyat kívánok!