Tejszines Gombas Teszta

  A tejszínes gombás tészta egy
egyszerű, mégis ízletes étel, ami gyorsan elkészíthető és sokak kedvence. A
recept alapja a friss gombafejek és a tejszín, amik együtt egy krémes,
szaftos szószt alkotnak. Először is meg kell főznünk a tésztát sós vízben,
majd leszűrjük és félretesszük. Közben egy serpenyőben vajat olvasztunk és
hozzáadjuk a felkarikázott gombát. Addig pirítjuk, amíg megpuhul a gomba,
majd sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük. Amikor a gomba már puha,
hozzáadjuk a tejszínt és kevergetve felforraljuk. Ha szeretnénk, ekkor
adhatunk hozzá reszelt sajtot is, hogy még krémesebb legyen a szósz. Végül
összekeverjük a tésztával és azonnal tálalhatjuk. Ha szeretnénk,
megszórhatjuk friss petrezselyemmel vagy bazsalikommal is. Ez az étel remek
választás lehet egy gyors vacsorának vagy akár egy hétvégi ebédnek is.
Egyszerű elkészíteni és nagyon finom, így garantáltan mindenki szeretni
fogja! Jó étvágyat kívánok!