A töltelék külön sütve egy remek
lehetőség arra, hogy kihozzuk a legtöbbet a kedvenc karácsonyi fogásunkból.
Az elkészítése egyszerű, és igazán ízletes végeredményt garantál. Először is,
válasszunk ki egy jó receptet a töltelékhez. A legtöbb recept alapja a
pirított zsemlekockák, amit fel lehet dobni apróra vágott zöldségekkel,
dióval vagy aszalt gyümölcsökkel. Egy másik fontos lépés a megfelelő
fűszerezés. Használjunk friss fűszernövényeket, mint például petrezselyem,
kakukkfű vagy rozmaring, hogy igazán intenzív ízeket kapjunk. Miután
összekevertük a hozzávalókat, tegyük őket egy jól kenhető tálba és süssük
őket előmelegített sütőben kb. 30-40 percig, amíg aranybarnára nem sült. A
töltelék külön sütve remek választás lehet akkor is, ha nincs elegendő hely a
sütőben a fő fogásoknak. Emellett így könnyebb is adagolni és tálalni.
Próbáljátok ki ti is ezt az egyszerű és finom receptet a közelgő ünnepek
alkalmával!