Tejszínes Gombás Csirke Tészta A
tejszínes gombás csirke tészta egy könnyen elkészíthető, de mégis ízletes és
laktató étel, amit gyakran fogyasztanak a családok. A krémes szószban úszó
gombák és a puha csirkehús tökéletes harmóniát alkotnak a tésztával.
Elkészítése egyszerű, csak néhány alapanyagra van szükségünk hozzá. A recept
lépéseit követve bárki könnyedén elkészítheti ezt az ínycsiklandó fogást.
Először is vágjuk fel a csirkemellet kisebb darabokra, majd pirítsuk meg
kevés olajon egy serpenyőben. Adjunk hozzá egy kis sót és borsot ízlés
szerint. Közben vágjuk fel a gombát vékony szeletekre, majd adjuk hozzá a
piruló csirkéhez. Pirítsuk további pár percig, amíg a gomba megpuhul. Ezután
öntsük hozzá a tejszínt és fűszerezzük ízlés szerint petrezselyemmel,
fokhagymával és esetleg egy kevés reszelt sajttal. Főzzük ezt az egész
masszát néhány percig, hogy összeérjenek az ízek és besűrűsödjön a szósz.
Eközben főzzünk meg bármilyen tésztát, amit szeretnénk hozzá tálalni.
Általában penne vagy spagetti a legjobb választás ehhez az ételhez. Végül
keverjük össze a tésztát a tejszínes gombás csirkével és már tálalhatjuk is
az ínycsiklandó fogást. Remélhetőleg kedvet kaptatok ti is ennek az egyszerű,
de mégis finom ételnek az elkészítéséhez. Jó étvágyat kívánok!